Anmeldelse

Facebook

Byens Vindusvask
5.0
Based on 89 reviews
powered by Facebook
Barbro Fossdal Pettersen
Barbro Fossdal Pettersen
2022-05-16T15:34:13+0000
Flott service og skinnende rene vinduer til 17.mai. Byens vindusvask👍
Anne-Grete Halmrast
Anne-Grete Halmrast
2022-03-10T09:40:12+0000
Rask respons, miljøvennlig teknologi, nydelig resultat og forhåndsavtalt rimelig pris ! Alt levert av en hyggelig og... serviceinnstilt danske. Kan det bli bedre?read more
Gry A Gasiaveli
Gry A Gasiaveli
2022-02-11T09:21:51+0000
Fantastisk opplevelse fra start til slutt! Rask responstid, fikk tid kun dager etter henvendelse, fine priser,... hyggelig kommunikasjon, rask og solid utførelse, ryddig betalingsmåte. Dette blir fast to-tre ganger i året!!read more
Helle Eriksdatter Wilberg
Helle Eriksdatter Wilberg
2022-02-09T07:40:10+0000
Veldig fornøyd - effektivt, rimelig, hyggelige folk og god kvalitet.
Tove Wølneberg
Tove Wølneberg
2021-08-02T05:12:36+0000
Veldig fornøyd 🤗Raskt og rimelig.
Nina Skarpenes
Nina Skarpenes
2021-05-13T07:24:19+0000
Flott arbeid, hyggelige og serviceinnstilte folk og skinnende rene vinduer!
Berivan C.Ö
Berivan C.Ö
2021-03-12T16:22:54+0000
Takker for skinnende rene vinduer på vegne av sameiet🌟
Hilde Veiteberg Landsgård
Hilde Veiteberg Landsgård
2021-02-03T19:29:30+0000
Skinnende rene vinduer, super service og veldig god pris! Anbefales⭐️
Natalie Müller
Natalie Müller
2020-12-09T08:52:24+0000
Super service og skikkende rene vinduer. Tommel opp!
Stian Kristensen
Stian Kristensen
2020-11-17T21:40:54+0000
Jannick svarer raskt, og kommer til avtalt tid. Veldig fornøyd med jobben han utfører, hyggelig pris, og ikke minst en... fin person man kan stole på! Kan anbefales 🙂read more
Marianne Tveit
Marianne Tveit
2020-11-16T21:55:08+0000
Super og rask service, og skinnende rene vinduer. Anbefales!
Nina Eliassen Brym
Nina Eliassen Brym
2020-11-01T12:00:20+0000
Ikke noe tvil, god deal og praktfullt resultat. Presist og effektivt arbeide, anbefales på det sterkeste, du kommer... ikke til å angre. Jeg synes jeg har fått ny leilighet etter at Jannick vasket vinduene mine👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾read more
René Pedersen
René Pedersen
2020-10-10T08:12:05+0000
Byens BESTE Vindusvask ?I hvert i min bok.Er ganske prippen ift. vask av vinduer.Har alltid gjort det selv, da vet... jeg at det blir gjort ordentlig.Tidsklemma gjorde at jeg måtte ty til en proff.Litt skeptisk, ja så klart........Men jeg må si at Byens Vindusvask imponerer !!Super service, effektiv jobbing og et fantastisk resultat.Jeg skal ikke pusse mine vinduer igjen.Det skal Jannick få lov til 😉read more
Veronika Angelika Pichler Hersløv
Veronika Angelika Pichler Hersløv
2020-10-03T08:23:26+0000
Ble anbefalt «Byens Vindusvask» av en venninne. Aldri har vinduene blitt så skinnende rene. I tillegg holdt de seg rene... og blanke lenger enn noen gang. Jannick er en punktlig, nøyaktig og hyggelig kar, så løp og kjøp!read more
Bjornar Sagdahl
Bjornar Sagdahl
2020-09-23T14:03:49+0000
Hadde akkurat besøk av Byens Vindusvask. Hyggelige, effektive og etterlot seg et mildt sagt tilfredsstillende resultat... 👌🏼perfekt!Vi kommer til å bruke de jevnlig.read more
Kristin Rødsrud
Kristin Rødsrud
2020-09-08T13:29:30+0000
Mer effektiv og grundig vindusvask skal man lete lenge etter😎🤗 Nå gleder jeg til sol og "nytt syn" på omgivelsene😉
Mari Flaata
Mari Flaata
2020-09-07T09:27:12+0000
Kjappe og hyggelige folk, vakkert resultat. Anbefales!
Marius Tyssvang
Marius Tyssvang
2020-09-06T11:08:38+0000
Rask gjennomført jobb av hyggelige folk. Anbefales!!
Elisabeth Wiik Enger
Elisabeth Wiik Enger
2020-08-21T14:52:40+0000
Disse gutta gjorde en super jobb. Raske og med et flott resultat. Ingen tvil om hvor jeg henvender meg neste gang.
AnneMarte Valset Vaarlund
AnneMarte Valset Vaarlund
2020-07-29T19:52:18+0000
Veldig fornøyd! Strålende rene vinduer, raskt og effektivt, hyggelige folk og bra pris!
Thomas Westvold
Thomas Westvold
2020-07-03T19:52:55+0000
Kjempe flinke, god service og bra pris👌👏👏
Susanne Hoftun
Susanne Hoftun
2020-06-23T06:15:11+0000
Anbefales! Super service, bra på pris og dyktige folk.
Olga Mathisen
Olga Mathisen
2020-06-08T20:48:34+0000
Topp service, meget hyggelig og nydelige vinduer👍👍👍anbefales!!!!
Idun Brg
Idun Brg
2020-06-05T18:53:10+0000
Høy kvalitet til en god pris! Hyggelige folk!
Camila De Santana
Camila De Santana
2020-05-19T19:25:04+0000
Veldig hyggelig og service minded 👍🏼. Vi har nå rene, fine vinduer i hele huset! 🤗 Anbefales!
Cathrine Sørensen
Cathrine Sørensen
2020-05-18T08:11:08+0000
Veldig fornøyd med vinduene etter vask og veldig hyggelig fyr! Skal definitivt benytte meg av tjenesten igjen.
Rina Kristin Frej
Rina Kristin Frej
2020-04-30T15:06:23+0000
Veldig fornøyd og vinduene er skinnende rene. Jannick kom presis og var veldig hyggelig. Kan anbefales på det sterkeste!
Cornelia Polmar
Cornelia Polmar
2020-03-31T08:06:22+0000
I går hadde jeg besøk av hyggelige Jannick fra Byens Vindusvask. Resultatet er utrolig bra og jeg har skinnende rene... vinduer i hele huset🤩 Kan anbefales på det varmeste!read more
Camilla Kose Eggum Eldegard
Camilla Kose Eggum Eldegard
2020-03-28T10:25:01+0000
Super bra, rask og rimelig vindusvask.
Tove Alvestad
Tove Alvestad
2020-03-23T12:18:47+0000
Rask og effektiv med godt resultat
Hassan Tariq
Hassan Tariq
2020-01-28T12:58:50+0000
Holdt avtalen! Utførte en rask og effektiv vindusvask. Anbefales på det sterkeste. Ikke minst konkurransedyktig pris😊👍🏽
Ragnvald Drivenes
Ragnvald Drivenes
2020-01-17T14:03:34+0000
Veldig bra utført arbeid til meget konkurransedyktig pris fra et seriøst selskap med hyggelig ansatte. Anbefales!
Vibeke Olss
Vibeke Olss
2019-12-18T19:28:07+0000
Aldri hatt så fine vinduer før. Topp service, gode priser og fantastisk⭐⭐⭐⭐⭐ kvalitet
Line Bøystad
Line Bøystad
2019-12-08T22:37:06+0000
Super jobb!! Helt nye vinduer i totalrenovert hus. Veeeeldig skitne vinduer, men et fantastisk resultat! Kjempegod... service! Hyggelig og svært god pris! Anbefales på det varmeste! Hilsen Lineread more
Ingvild Gråberg
Ingvild Gråberg
2019-10-28T06:56:37+0000
Kjapt, såpefritt og skikkelig bra resultat! 🙂
Kristin K Jahren
Kristin K Jahren
2019-10-06T16:00:48+0000
Vi har fått skinnende rene vinduer og er veldig fornøyd👍😊.
Hanne-Berit Pytte Qvist
Hanne-Berit Pytte Qvist
2019-10-05T16:19:31+0000
Hjerte-takk for skinnende fine vinduer 🎆
Mats Ola Sand
Mats Ola Sand
2019-09-28T11:21:45+0000
Fikk Byens Vindusvask anbefalt av en kollega i våres, og benyttet meg av tjenesten på nytt denne uken.Utrolig god... service og meget behagelige priser med et skinnende godt resultat.Anbefales på det varmeste! 👌😁read more
Gerd Aasland
Gerd Aasland
2019-09-24T19:10:31+0000
Flott resultat og god service😃
Bente Kierulf
Bente Kierulf
2019-09-03T13:45:02+0000
Gnistrende blanke vinduer!! Stort pluss med miljøvennlig teknologi👍🏻. Vennlig og pålitelig service.
Eirik Storjordet
Eirik Storjordet
2019-08-30T19:40:34+0000
Miljøvennlig, raskt og effektiv vindusvask utført både inne og ute over 3 etasjer med glimrende resultat og til avtalt... pris.read more
Kjersti Qvist
Kjersti Qvist
2019-08-21T12:56:54+0000
Veldig bra vask og pris, vinduene skinner🤩
Andreas Thorendahl
Andreas Thorendahl
2019-08-20T12:51:15+0000
Strålende fornøyd, Jannick er nøyaktig, hardtarbeidende og dyktig.Anbefales!
Ingrid Aaen
Ingrid Aaen
2019-08-18T20:52:57+0000
God service, hyggelig fyr og ikke minst rene vinduer👌🏼 10/10🙂✨
Eirik Kielland-Olsen
Eirik Kielland-Olsen
2019-08-11T20:25:49+0000
Hyggelig mann og skinnende rent resultat. Godt pristilbud og punktlig oppmøte. Kan uten problem anbefales!
Nora Birgitte Kalvatn
Nora Birgitte Kalvatn
2019-08-07T15:29:45+0000
Vi er strålende fornøyd med vindusvasken! Anbefales👏🏻😊
Solveig Brænd
Solveig Brænd
2019-07-31T16:11:20+0000
Suveren vindusvask. Har en forholdsvis stort hus med doble vinduer og sprosser. Har aldri tidligere hatt alle vinduene... gullende rene samtidig. Det har jeg nå etter besøk av dere. Fantastisk!read more
Jonas Martin Hovind Aaserud
Jonas Martin Hovind Aaserud
2019-07-02T21:05:38+0000
FANTASTISK VINDUSVASKER. Anbefales på det varmeste! Vinduene skinner ute og inne og glassrekkverket på terrassen... skinte så det var synlig langt nede i veien. Hilsen Lailaread more
Nathali Strandfort Lexner
Nathali Strandfort Lexner
2019-06-05T19:00:45+0000
Super Vindusvask! - Grundig og profesjonelt utført 🙂
Camilla Hoff
Camilla Hoff
2019-06-04T20:01:18+0000
Kan bare si at så fin har innglassingen på terrassen min aldri vært! Grundig og profesjonelt utført. Bare deilig 😊
Lena Östling
Lena Östling
2019-06-04T17:59:20+0000
Kjempebra jobb, kommer til å bruke de igjen! Gjør ingenting at de er veldig hyggelige på toppen av det hele!
Christian Sørlie
Christian Sørlie
2019-05-26T09:58:02+0000
Vasket alle husets vinduer i går, inne og ute. Og for en bra jobb. Kan sterkt anbegales
Robert Plum
Robert Plum
2019-05-25T06:17:32+0000
I have used Jannick several times and each time my windows looked amazing. Very fair prices also. Highly addicting and... recommendedread more
Gun-Hege Øiseth
Gun-Hege Øiseth
2019-05-16T17:55:19+0000
Utrolig fornøyd med Byens Vindusvask. Skinnende rene vinduer til 17.mai! 🇳🇴Anbefales 👍😉
John Magne
John Magne
2019-04-18T09:25:17+0000
Anbefaler Jannick på det sterkeste. Nøye og med strålende resultat!
Nanna Sjaastad
Nanna Sjaastad
2019-04-08T14:38:36+0000
Veldig fornøyd med jobben! Skinnende rene vinduer 🙆‍♀️
Norbye Anne-Katrine
Norbye Anne-Katrine
2019-03-15T09:09:34+0000
Takk for rask og effektiv jobb, nå kan jeg se ut 👍😄
Berit Aandal Gjendem
Berit Aandal Gjendem
2019-03-08T10:11:00+0000
En fryd å komme hjem til skinnende vinduer etter at Byens vindusvask har vært på besøk. 👏☀️ Nå kan våren komme🤗
Line Arneberg
Line Arneberg
2018-12-10T09:13:03+0000
Super service og rene vinduer (som har vært ganske utilgjengelige tidligere)
Laila Bratland
Laila Bratland
2018-11-08T14:23:27+0000
Vi har aldri hatt renere vinduer! Fantastisk !
Mette E. Malm Rooth
Mette E. Malm Rooth
2018-10-19T17:54:52+0000
Det ble superbra! Det var effektivt og god service.
Stian Kavli
Stian Kavli
2018-10-18T12:27:53+0000
Veldig god og rask service😊
Hans-Kristian Wergeland
Hans-Kristian Wergeland
2018-10-08T20:28:57+0000
Anbefales på det reneste💦😄
Angela Solbakke
Angela Solbakke
2018-10-08T20:00:12+0000
Rene vinduer til en god pris utført raskt og profft. Anbefales !!!
Marius Tangen
Marius Tangen
2018-09-25T19:03:25+0000
Hadde besøk av Jannick og vinduene ble som nye. Rask, effektiv, hyggelig og flink! Kan varmt anbefale han videre.
Susanne Brandanger
Susanne Brandanger
2018-09-23T09:54:57+0000
Kan varmt anbefale Byens vindusvask både til vindusvask og til en skikkelig husvask! Proff og grundig - helt topp!
Emil Kirkebøen
Emil Kirkebøen
2018-09-12T19:48:43+0000
Kom på kort varsel og leverte et kjemperesultat! Skinnende vinduer - hyggelig fyr. Skal brukes igjen til våren!
Monica Allen
Monica Allen
2018-09-06T16:46:42+0000
���
Jess Kaur
Jess Kaur
2018-09-05T17:34:11+0000
Odd Gunnar Bjørung
Odd Gunnar Bjørung
2018-09-03T20:35:45+0000
Takk for meget bra utført vindusvask. mitt hus, huser svært mange og utilgjengelige vinduer.var nesten som om jeg fikk... vårsolen inn på nytt her.Mvh Odd Bjørungread more
Line Dahl Haver
Line Dahl Haver
2018-09-02T20:17:21+0000
Jannick kan anbefales på det varmeste! Han er grundig, presis og veldig dyktig i sitt arbeid. Vi kommer til å bruke han... igjen!read more
Haci Akturk
Haci Akturk
2018-09-01T09:21:10+0000
Veldig fornøyd med jobben som ble utført, og til avtalt pris 👍🏼
Caroline Wang
Caroline Wang
2018-08-28T08:32:30+0000
Vi er strålende fornøyde med jobben! Vi har sprosser på vinduene, og det var imponerende at dette ikke var noe... hindring. Anbefales på det sterkeste 🙂read more
Geir Felde
Geir Felde
2018-08-27T14:40:23+0000
Fikk vasket alle vinduer idag, mange i tillegg høyt oppe og lite tilgjengelig. En helt super jobb, og vi har nå svært... rene vinduer.Og når i tillegg prisen var fornuftig, så er dette som balsam for ekteskapet også...;-)Anbefales!read more
Torkel Andersen
Torkel Andersen
2018-08-27T11:33:43+0000
Presis , nøye og god pris.Anbefales på det sterkeste👍
Lasse Gimnes
Lasse Gimnes
2018-08-25T14:25:10+0000
Terningkast 6. Anbefales😀👍👍👍👍👍👍
Lene Elisabeth Wiinberg
Lene Elisabeth Wiinberg
2018-08-24T20:20:31+0000
Brukte Byens Vindusvask på forsommeren og er veldig fornøyd. De kom til avtalt tid, jobbet hurtig og leverte et... strålende resultat. Anbefales på det varmeste.read more
Eva Yran Blomberg
Eva Yran Blomberg
2018-08-23T10:45:16+0000
Kan absolutt anbefales. Veldig presis i både oppmøte og utført arbeide. Fjernet malingrester, noe som ikke var avtalt i... prisen....read more
Line Engelsås
Line Engelsås
2018-08-23T07:29:16+0000
Vi var veldig fornøyd med vindusvasken som @byensvindusvask utførte! Vinduene våre var helt strøkne lenge etterpå.... Kommer til å bruke de igjen.read more
Hans-Olav Malm
Hans-Olav Malm
2018-08-22T20:42:13+0000
Meget fornøyd. Raskt levert og flott resultat. Kommer til å bruke dem igjen�
Ola Sand
Ola Sand
2018-08-22T16:24:52+0000
Rask respons og rene vinduer ute og inne. Veldig fornøyd. 😊
Kjetil Sagafos
Kjetil Sagafos
2018-08-22T11:00:48+0000
Veldig fornøyd med jobben de gjorde. Vinduene hadde ikke vært vasket på noen år og de gav seg ikke før det var... strøkent:)read more
Christopher Solbakke
Christopher Solbakke
2018-08-22T04:47:33+0000
Usedvanlig rene vinduer på kort tid, utført med nøyaktighet og presisjon !:)
Erik Sole Haugsbø
Erik Sole Haugsbø
2018-08-21T20:04:44+0000
Umiddelbar respons på forespørsel og utmerket resultat - anbefales!
Kjetil Ekeli
Kjetil Ekeli
2018-08-20T18:26:33+0000
Fikk vasket våre vinduer i sommer og var meget fornøyd. Effektivt og med meget bra resultat! Anbefaler dette til alle. �
Angelica Dimberg
Angelica Dimberg
2018-08-20T18:23:40+0000
Veldig førnøyd med skinnende rene vinduer, nøyaktig og presist gjenomført arbeid! Og superhyggelig 👏🏼
Maren Helly-Hansen Sørbye
Maren Helly-Hansen Sørbye
2018-08-20T08:20:14+0000
Rask, billig og superbra vindusvask! Anbefales!
Erik Aagaard
Erik Aagaard
2018-08-18T12:41:53+0000
Punktlig, rimelig og hyggelig bekjentskap og opplevelse. Arbeidet med innvendig og utvendig vindusvask ble utført til... vår fulle tilfredsstillelse. Hvorfor slite i timesvis med vindusvask når jobben kan bli utført så raskt og elegant som dette?read more
Jorunn Johansen
Jorunn Johansen
2018-08-11T09:07:04+0000
Byens Vindusvask utførte en meget profesjonell puss av vinduer og balkongglass hos oss til en god pris. Jannick er... veldig grundig, punktlig og vennlig. Anbefales!read more
Next Reviews

Google

Byens Vindusvask
4.9
Based on 37 reviews
powered by Google
Gry GasiaveliGry Gasiaveli
09:24 11 Feb 22
Fantastisk opplevelse fra start til slutt!Rask responstid, fikk tid kun dager etter henvendelse, fine priser, hyggelig kommunikasjon, rask og solid utførelse, ryddig betalingsmåte.Dette blir fast to-tre ganger i året!!
Lena Aasland BøhlerLena Aasland Bøhler
15:54 10 Sep 21
Veldig fornøyd med resultatet 🙂 I tillegg var de veldig hyggelig, effektive og kom til avtalt tid!
Simon ScheilSimon Scheil
19:26 09 Sep 21
Profesjonell, punktlig og tført til avtalt pris. Anbefales!Vi kommer helt sikkert til å bruke Byens Vindusvask igjen.
MaiaMaia
08:35 09 Sep 21
Kommer ikke til avtalt tid, endrer tidspunkt samme dag. UseriøstOg det er ikke første gang ! Bruk noen andre om du ønsker rene vinduer til avtalt tid
Kjempefornøyd på alle måter! Punktlige, nøyaktige og supert resultat:) kommer absolutt til å bruke Byens vindusvask igjen 👌🏻
Charlotte PlumCharlotte Plum
20:12 11 Jun 22
Vindusvask til en fair pris og meget bra kundeservice. Anbefales 🙂
Nina PettersenNina Pettersen
19:08 22 Mar 22
I am incredibly happy with this company! 😃Jannick came one day that I got in touch and washed the windows efficiently and accurately. He was very nice, the service was good and the price was great! All in all a very good experience 😃 I would highly recommend them and will use them again myself regularly.
Gry GasiaveliGry Gasiaveli
09:24 11 Feb 22
Fantastisk opplevelse fra start til slutt!Rask responstid, fikk tid kun dager etter henvendelse, fine priser, hyggelig kommunikasjon, rask og solid utførelse, ryddig betalingsmåte.Dette blir fast to-tre ganger i året!!
Lena Aasland BøhlerLena Aasland Bøhler
15:54 10 Sep 21
Veldig fornøyd med resultatet 🙂 I tillegg var de veldig hyggelig, effektive og kom til avtalt tid!
Simon ScheilSimon Scheil
19:26 09 Sep 21
Profesjonell, punktlig og tført til avtalt pris. Anbefales!Vi kommer helt sikkert til å bruke Byens Vindusvask igjen.
MaiaMaia
08:35 09 Sep 21
Kommer ikke til avtalt tid, endrer tidspunkt samme dag. UseriøstOg det er ikke første gang ! Bruk noen andre om du ønsker rene vinduer til avtalt tid
Kjempefornøyd på alle måter! Punktlige, nøyaktige og supert resultat:) kommer absolutt til å bruke Byens vindusvask igjen 👌🏻
Happy to recommend Byens Vindusvask - we were very pleased with the quality, service and price! Thanks Jannick 🙂
S MGS MG
08:01 12 Jun 19
Happy to recommend Byens Vindusvask - we were very pleased with the quality, service and price. The before and after is dramatically different - it's like we have new windows again. Thank you Jannick.
Robert PlumRobert Plum
17:14 26 May 19
I have used Byens Vindusvask many times and they are very reliable and fair in prices. Highly recommended by me.
js_loader